logo
domov
katalog
salon
novice
trgovina
Servirni voziček Adagietto Servirni voziček Affettuoso
Servirni voziček Adagio Servirni voziček grazioso
Servirni voziček Largo Servirni voziček Allegro
Servirni voziček Lento Servirni voziček Mosso
Servirni voziček Moderato Servirni voziček Prestissimo
Servirni voziček Vivace Servirni voziček Maestoso
Servirni voziček Presto Servirni voziček Andante

Servirni vozički

Navdušenost nad unikatnim materialom

Servirni vozički, ki smo jih poimenovali Glasbena poezija v kuhinji, so bili zasnovani, da vas razvajajo . Njihov namen ni le razvažanje hrane, ampak mnogo več. Priprava hrane in serviranje sta namreč umetnost, tako kot glasba. In umetnost je ustvariti nekaj, kar ima tudi estetsko vrednost, saj kot pravi pregovor, ne jemo le z usti, ampak tudi z očmi.

Z našimi servirnimi vozički boste lahko združili njihovo osnovno uporabnost in vaš navdih pri delu. Na njih boste hrano lahko pripravili, jo razvrstili za serviranje in jo pripeljali do vaših gostov. Nekateri servirni vozički celo omogočajo, da boste na njih hrano lahko tudi skuhali. V delovni plošči, ki je lahko lesena ali kovinska, imajo namreč vgrajeno električno ploščo.

Servirni vozički so izdelani iz bukovega lesa in so enostavni za čiščenje. Ker so premični, jih lahko uporabljate kjer koli v vašem domu ali zunaj na terasi. Trdna konstrukcija zagotavlja dolgotrajno uporabo. Zaradi svoje mehke zunanjosti dajejo občutek topline in domačnosti in se lepo podajo v vsak dom. So prava kuhinja v malem. Izdelki so tehnično dovršeni in bodo nedvomno izpolnili vaša pričakovanja. Z ambientom, ki ga bodo pričarali servirni vozički, pa bodo navdušeni tudi vaši gosti.

materiali detajli dodatki tehnični podatki

J. Rudolf glasbena poezija v kuhinji

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player